SeedCare BV, een betrouwbare partner

SeedCare BV is een familiebedrijf in Nederland, gelegen in het hart van de Seed Valley met een rijke geschiedenis. Haar reputatie als betrouwbaar, professioneel onafhankelijk zaadproductie bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in de zaadsector wereldwijd.

Onze kern activiteit is het het produceren van zaden (glasgroenten en siergewassen) en ontzorgen van veredelingsbedrijven, daarnaast houden wij ons ook bezig met de vegetatieve vermeerdering, opkweek en productie van siergewassen voor de veiling. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door transparantie en flexibiliteit naar haar klanten toe.

Betrouwbaar, professioneel en onafhankelijk

Een belangrijk aspect in de zaadproductie van glasgroenten en siergewassen is het feit dat SeedCare BV enkel zaden produceert op contract basis voor derden. SeedCare BV zaadproducties, heeft geen eigen veredeling of zaadproductie lijnen van zaadvasten, instandhouding of hybriden, maar gebruikt enkel de aangeboden ouderlijnen van de klant waaronder het betreffende contract valt.

Dat wij daarbij zeer discreet omgaan met de naam en zaad productie van de opdrachtgever mag uiteraard voor zich spreken.
Betrouwbaarheid is een kernwoord in onze relatie met de klanten.

SeedValley SeedCare

Wilt U in contact komen met SeedCare BV zaadproductie, maak dan gebruik van het Contactformulier of bel ons op (0031) 229-501267.

Verder wens ik U een informatief bezoek aan onze site.

Mark Keulen (eigenaar SeedCare BV).
Oosterleek, Nederland.

Print Friendly, PDF & Email