Seedcare Nederland

SeedCare BV zaadproducties

SeedCare BV heeft zich gespecialiseerd in het produceren van zaden. Door de enorme hoeveelheid gewassen waarin wij ervaring hebben, kan SeedCare BV op bijna elke vraag naar productie een passende oplossing bieden. Verder beschikt SeedCare BV over moderne faciliteiten, welke aan alle strenge milieu- en klimaattechnische eisen voldoen.

Computergestuurde klimaatsbeheersing

Daarbij is het kassencomplex geheel computergestuurd via een Hoogendoorn klimaatscomputer. Door middel van onder andere actuele weersvoorspellingen komen op deze manier de beste klimaatregelingen tot stand, die per afdeling zijn in te stellen. Bij een productie voor een nieuw bedrijf wordt er veelal gekozen voor een proefteelt van beperkte omvang, om op deze manier elkaar als bedrijven beter te leren kennen en om de nieuwe teelt te kunnen beoordelen voor een grotere vervolgproductie.

De ervaring die in de loop der jaren bij SeedCare BV is opgebouwd, in combinatie met de aanwezige kennis en vele afdelingen alsook mogelijkheden, zorgen ervoor dat wij voor zowel grote als kleine groenten- en siergewassen de zaadproductie kunnen verzorgen.

Print Friendly, PDF & Email