seedcare

SeedCare BV ontzorgt

SeedCare BV maakt het ook mogelijk om voor u het selectieproces uit te voeren. De veredelaar geeft haar wensen aan, en wij voeren desgewenst ook het selectiewerk voor de klant uit. Zodoende hebt u de tijd en de ruimte om te werken aan nieuwe kruisingen en producten.

SeedCare BV krijgt uitgangsmateriaal in verschillende vormen aangeleverd. Dit kan zaad, weefselkweek, stek of bijvoorbeeld jong plantmateriaal zijn. Bij SeedCare BV zijn de mogelijkheden oneindig groot.

Vertrouwen is de basis

SeedCare BV biedt veredelingsbedrijven de faciliteiten om optimaal zaad te kunnen laten produceren. Wij hebben de ruimte, faciliteiten en kennis, waardoor u uw eigen m2 weer kunt benutten voor het behalen van veredelingsdoelstellingen. Daarbij waarborgen wij de kwaliteit, respecteren wij de privacy van het product en zijn er korte communicatielijnen.

Door het langdurige proces dat gepaard gaat met de teelt, is alles gebaseerd op vertrouwen. Dit vertrouwen krijgt SeedCare BV al ruim 80 jaar van vele bedrijven uit binnen- en buitenland.

De meeste zaadproductiebedrijven zijn vaak gelieerd aan een zaadveredelingsbedrijf. Er zijn echter weinig bedrijven, die zoals SeedCare BV, voor meerdere bedrijven tegelijk werkzaam zijn. Daarnaast werkt SeedCare BV met zeer veel verschillende gewassen. SeedCare BV heeft daarbij flexibele faciliteiten, met in totaal 20 insectenvrije en individueel instelbare afdelingen van verschillende grootte (80m2 tot wel 2000m2), en de expertise om het maximale uit de gewassen te halen.

Print Friendly, PDF & Email